На 27 юни 2019 г. в Гранд Хотел София се проведе полиграфическа среща, на която бе отбелязан и 70-годишния юбилей на сп. Полиграфия. Присъстваха над 80 представители на полиграфическия бранш в България, както и бизнес гости от страна на австрийски партньори, а официални гости на срещата бяха Петър Кънев – почетен председател на Съюз на печатарската индустрия в България и председател на Комисията по икономическа политика и туризъм към 44-то Народно събрание, Яна Топалова – зам.-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП); Валентин Цолов – издател на сп. Полиграфия и Красимир Илиев – председател на Съюз на печатарската индустрия в България (СПИБ).
Полиграфическата среща бе организирана в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и на Съюза на печатарската индустрия в България.
По време на вечерта бяха проведени редица бизнес разговори и осъществени полезни контакти между присъстващите и официалните гости.
По повод 70-годишния юбилей на сп. Полиграфия бяха изпратени поздравителни адреси от Президента на Република България – Румен Радев, Комисия по икономическа политика и туризъм към 44-то Народно събрание – Петър Кънев, министъра на икономиката – Емил Караниколов, министъра на културата – Боил Банов, изпълнителния директор на ИАНМСП – д-р Бойко Таков и Управителния съвет на СПИБ.
Всички присъстващи на полиграфическата среща получиха екземпляр от юбилейния брой на сп. Полиграфия и монета, изработена специално за случая.
BG | EN
НовиниСъбрание на СПИБ - 20 май
Управителният съвет на „Съюз на печатарската индустрия в...
>>Печатар и търговец на годината
Уважаеми колеги,

Съгласно Правилника и традицията на СПИБ имаме...
>>Събрание на СПИБ - 23 септември
Управителният съвет на „Съюз на печатарската индустрия в България“, на...
>>