С прискърбие Ви съобщаваме, че почина нашият колега Васил Василев.
Дългогодишен ръководител в българската печатарска индустрия, допринесъл толкова много за нейното изграждане, модернизиране и укрепване като водеща, продължител на делата на известния си баща. Той до последно беше с нас, интересуваше се активно от ставащото в бранша, преживяваше тежко проблемите в печатните комуникации, пословичен в борбата за точен и професионален изказ.
Той ще остане завинаги в нашите спомени като човек, отдаден изцяло на българската полиграфия и колективните ни усилия за нейния устойчив възход.

Опелото ще се състои на 29.06, четвъртък, от 12:00 ч. в храм „Преображение Господне“ в кв. Лозенец, ул. Ралица 2. Нека отдадем последна почит на един достоен човек.

Управителен съвет на СПИБ
>>
На 30.05.2017 г. от 17:00 ч. ще се състои тържеството на СПИБ за награждаване на Печатар на годината и Търговец на годината. Събитието ще бъде в централното фоайе на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“.
Протокол от комисията
>>
На 19-ти май се състоя традиционната Вечер на ветераните от българската полиграфия. Присъстваха над 50 наши колеги. Атмосферата, настроението и безкрайните спомени осмислиха тази наша чудесна среща.
>>
На 11.05.2017 г. от 19:30 ч. се проведе събрание на СПИБ в „Рачев Хотел Резиденс“ – Арбанаси.
Протокол от събранието
>>
Уважаеми колеги,
Дойде време да Ви помолим за Вашите предложения за избор на Печатар и Търговец за 2016 г., сред членовете на СПИБ.
За улеснение прилагаме Правилника и досегашните носители на отличията.

>>
Като благодарим на всички, които взеха участие в Общото събрание на КРИБ, проведено на 21 март 2017 г., бихме желали да ви съобщим, че в резултат на проведените избори за промени в състава на Управителния и на Контролния съвети на КРИБ, настъпиха следните промени:

За нови членове на УС на КРИБ за първи мандат бяха избрани /по азбучен ред/:

Александър Димитров, Мобилтел ЕАД
Ангел Траков, АИТ Интернешънъл Транспорт ЕООД
Андон
>>
На 24.11.2016 г. от 19:30 ч. в хотел „Двореца“ - Велинград, се проведе събрание на СПИБ. Присъстваха 59 членове от 34 фирми на Съюза.

ПРОТОКОЛ от събранието


>>
Уважаеми колеги,

От името на Управителния съвет имам удоволствието да Ви поканя на последната за тази година, предколедна, среща на СПИБ. Предвидено е тя да бъде на 24.11.2016 г. (четвъртък) от 19:00 ч. в хотел „Двореца“ - Велинград. Повече подробности, цени, дневен ред, гости и др. ще Ви бъдат изпратени по ел. поща.

Румен Трифонов

>>
На 13.10.2016 г. от 19:00 ч. в хотел „Екзотик“ - с. Марково, се проведе редовно събрание на членовете на СПИБ. Присъстваха 63 човека от 39 фирми, също така членове на Управителния съвет и 4-ма гости.

ПРОТОКОЛ от събранието

>>
Уважаеми колеги,

Днес се откри новата учебна година в НПГПФ (Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография).
Приемът се е увеличил с нова, 5-та паралелка, и сега са вече нови 140 деца!
На откриването присъства министърът на културата Вежди Рашидов, който освен традиционните приветствия, съобщи, че започват най-после процедура по строежа на нови класни стаи и учебни кабинети.

Да пожелаем на учениците здраве и успехи в нашата професия!

>>
Среща на ветераните – 21 юни 2016 г.

На 21 юни се проведе традиционната Вечер на ветераните от полиграфията. На състоялата се среща в р-т „Интервю“ присъстваха над 60 колеги от бранша. Приветствия към присъстващите поднесоха инж. Красимир Илиев, инж. Петър Кънев, председателят на Клуба на ветераните Петър Манчев, доайенът в полиграфията Никола Балабанов и др.Подробности за срещата – в бр. 3/2016 г.
>>

BG | EN
НовиниСреща на ветераните – 21 юни, 2016 г.

На 21 юни се...
>>Среща на СПИБ

Редовната среща на членовете на СПИБ се проведе на...
>>Нова учебна година в УНИБИТ

На 1 октомври в УНИБИТ бе открита...
>>